20090217

berkerjaya dan penganggur in one day.

hai.
aku baru balik kerja.

...

betol lah.aku dah kerja.
tadi hari 1st dan aku rasa hari last jugak aku kerja.
aku rasa aku dan kerja tu tidak fit bersama lah.

kau bayangkan.

macamana budak perempuan yang malas bersukan dan benci merentas desa macam aku ni,
mahu jadi salesgirl kepada bisnes direct selling yang kerjanya sama seperti merentas desa.
er..
hancur.

tadi aku training.
berjalan hampir satu kampung dari satu rumah ke satu rumah.
yang rata2 memang tak suka lah dengan salesman/salesgirl.
dem!
aku pon tak suka lah.
hahaha.
so,
i quit.

thank you to encik farhan dan encikk faizal yang semangat nak suh aku stay.
"tapi wa tak boleh la encik.
wa tak boleh nak jual mesin jahit sedangkan wa pon tak minat menjahit.
heee.
semoga jumpa lagi ya encik.
gaji satu hari tadi,wa kira macam kerja amal sajalah."

oh ya.
sesi suaikenal aku tadi diakhiri dengan persembahan nyanyian tiada nada dari aku.
ketahuan-Matta.
aku kena buli nyanyi depan semua orang.
cis.
stupid dam2,u berak keluar petak dam.

esok aku nak keluar lagi.carik kerja lain.
semoga aku suksess.
lalalala..laalala
*signout sambil menyanyi.*

Tiada ulasan: