20090209

stranger kepala paip kau.

dem.
kau cakap topfren sentiasa berubah?
yela.berubah pale kau.

aku macam nak cakap.
okay.jangan carik aku lagi.
tapi aku cakap sebaliknya.
aku cakap,
sure.sure.

seorang kawan telah buang aku dari topfren myspace dia.
dem.
sumpah aku rasa macam nak jerit.
why?why?
maybe sebab aku selalu komen myspace die instead of henpon.
dan aritu dia tambah lagu kat profile dia.
"when stranger ruin your life"
aku tak tahu untuk sapa tapi aku macam terasa pedas.
aku makan cili lah tu kot?
hee.
...
aku rasa seperti sedang di zaman gelap.
di mana semua orang mahu menjadi musuh.
sabar.sabar.

Tiada ulasan: