20090425

Tambah kedut,Tak bermakna si kedekut.

Today,dapat hadiah dari u.
i suka sangat,walaupun tak seberapa.
Walaupun i tak selalu nak suka guna tapi sebab u dah bagi i pakai jugak.
Tenkiu ribu-ribu kali.
I LEBIU LEBIH.
Tak sia-sia i kekal setia dengan u.
Biarpun ramai yang hasut i untuk tinggalkan u dan pergi dekat yang lain.
Siap cakap macam-macam yang buruk pasal u.
Penat i tutup telinga dan buat-buat tak dengar.

I tetap setia.
Tak pernah i cuba-cuba nak curang dengan u.
Dengan abang biru tak pernah.
Dengan abang kuning lagi lah tak pernah terlintas di hati kecil i ni.
U should proud to have me.
yes.
you should.

I langsung tak berubah hati.
even u tak pernah bagi i mms wish good morning or good day macam u selalu bagi kat Zana kawan i tu.
kat Zana takpe lagi.i boleh diamkan.
Ini kat mak i pun u bagi jugak.
dekat i?
Haram tak pernah.

Tapi i tetap setia.
Jangan risau.
walaupun i mengaku i ada merungut dan cemburu pasal ni.
Tapi..
Kali ini i cuma ada satu permintaan.
Tak banyak.

BOLEH TAK U TAMBAH FREE CALL I LAGI 2 HARI?SEHARI TAK CUKUP LAH MAXIS.

eishhh.
Kawan i ramai tau.
Aummm.

: Birthday pertama tanpa abah.
For every birthday after this.
I'll wrap again the watch which abah give me on my 20th birthday.
yeaaah.

5 ulasan:

nazreena nadia berkata...

cess. igtkn bf! hahha

Azza Taidin berkata...

happy 22 birthday..senyum senyum.

Anuar Sha'ri berkata...

btukarlah ke celcom :p
sminggu free call tao

El Moe de la Rocha berkata...

leh keja ngn maxis ceni. haha.

anta CV cepat!

anakmelayu berkata...

sangat seronok bace blog ini. ringan skit kepala yang berat ni. boleh ketawa sendiri macam orang gile plak. terima kasih beri kegembiraan buat saye, he..he..