20090516

Entry mengada-ada.

Hai.
Hari selasa,rabu,khamis dengan jumaat i dah kena booked.
Pergi ambil gambar sekolah.
Gambar cikgu,gambar budak-budak,kelab, persatuan,rumah sukan semua lah.
eh.
Dulu masa sekolah i dengan kawan-kawan mesti duduk diam je kat tempat ambil gambar tu,
lepas tu nanti bila ada ahli tak cukup i akan dipanggil duduk ambik gambar kasi full tempat.
so jangan hairan lah kalau gambar i dengan kawan-kawan semua paling banyak dalam majalah padahal kitorang tak aktif pun.
(-_-)'

hoo.
Teruja.teruja.
Walaupun diorang bayar ciput and cukup untuk cover minyak dengan belanja seorang pekerja makan johnny's je.
I tetap redha sebab momma kata dari asyik meratap takde duit nak merambu baik i terima je Boleh jugak buat tambah-tambah.
Macam nasik tambah.
(eh tiba-tiba rasa lapar.)

Pekerja i dah la kuat makan tapi sekarang dia dah kurus.
i panggil dia aizat af putih.
Sebab dia memang putih.
macam i lah.
Nama minachi tapi i putih tapi kalau haritu i meletup sekali dengan modem mesti i dah jadi minachi sejati.
Tsk.
(tipu sikit.taklah ciput sangat.padahal cukup buat modal beli selendang untuk jual.)

Sebelum ni i pinjam duit momma buat modal.
Lepas tu dah dapat semua i semangat habiskan sebab perasan konon-konon semua untung Padahal modal lupa nak tolak.
bleeerk.
Sorry momma nanti i ganti.okay?jangan tolak duit topup pulak.
Dulu i jual selendang kt myspace je.
Lepas tu semangat pulak bila tengok iz masyam jual selendang kat blog lagi senang.
i nak try jugak lah.
Tapi bukan sekarang.
Tunggu i kumpul selendang dulu.
woh.
(tiba-tiba semangat nak jadi bisneswoman sebab dah ramai orang mesej myspace i tanya pasal selendang lagi.)

meh i kasi tengok sikit selendang i yang dah laku kat myspace.

selendang ni semua dah laku tau.jangan mintak kat i nak beli pulak.
selendang ni kain viscose.lembut and senang nak pakai.
tak caya tanya customer i.nah ambik no tepon 012-25ngok4.
i jual Rm15 tak masuk posting cost.

kalau pakai jadi macam ni.

dan macam ni.

ha.dah la tu penat la nak upload gambar banyak-banyak.
Dah la internet ni lambat macam sial.
Nanti i update entry lagi eh.Tapi jangan risau lepas ni bukan nak promote bisness lagi.
i tulis cerita pulak.auuum.

yang benar,
Minachi putih.


4 ulasan:

Tijah berkata...

ko xde dabelcin cantik aa pakai. cer aku pakai. harus muka cam kuali nok. huhuhu

cekgu_ecah berkata...

Mntak mahap ye, nak buat pembetulan sikit, kain 'viscose' ye,
Bukan vercose..cane nk jd tokey ni?

a p e x berkata...

mantap...bisnes woman...hahha

cherry berkata...

santek slendang kamu..