20100202

Ah.Wa cool.


Hai bai.
Wa cuti hari ni.
Manaegment wa kasik wa cuti.
Wa punya replacement offday sebab minggu lepas wa kerja full 7 hari.
Tapi sebab semalam cuti hari wilayah.
Dan wa tak masuk dalam wilayah maka wa agak bengang di situ.
So wa pun nak jugak rasa cuti hari wilayah.
Hari ni wa iktiraf sebagai cuti Hari Wilayah Norriah.
Hari Mak wa.
Pahal?
Ada sapa-sapa tak puas hati?
Ada?
Kesah lak wa?

Wa dalam mood gangster lagi ni.
Jadik wa malas nak taip banyak-banyak.
Kang wa termaki lu lebih-lebih lu touching plak kat sana.
Wa bengang je ade awek tu mengelabah lebih.
Pahal tah.
Wa letup kang sia-sia je muka gebu lu bai.

Dah ah.
Wa chow dulu.
Mak wa da jerit suh anta dia pergi pasar.
Eh.
Eh.
Tak cool la wa gangster tapi pergi pasar pulak.

Tukar lah.
Wa nak anta mak wa pergi mahjong.
Hah.
Terbaik.

4 ulasan:

syime hebat berkata...

kah kah kah.. gangster eh.. patot lah tangan sasa.. hebat!!

Judiene berkata...

mmg gangster habesssssss!
wak lu!

Farhan berkata...

wa mau makan cendol, lu mau ikut ka?. x gangster la makan cendol x ajak..en? en?

Pije. berkata...

syime : u usha tangan i eh masa kat mcd rituuu.hooo.skodeng!

judiene : mmg gangster ni.selemban maliii!

paan yang : eheee.jum cendul?wa belanja lu ais kisar lebih.geheee