20100224

Geligile.Gilegeli.

Tadi aku pergi training.
Dekat menara maxis sebelah KLCC.
Pagi betul aku bangun.
Pukul 5.30 mata aku dah terjaga dah.
Lepas subuh je aku terus gerak.
Ngantuk sial.Tak boleh cerita dia punya ngantuk.
Jarang benar aku bangun sepagi macam ni.
Berair-air mata aku masa on the way pergi Terminal One tu.
Menguap jangap cakap lah.
Ade dekat 436 kali gamaknya.
*hyeperbola*

Sampai Terminal One aku tinggalkan Lisa dekat carpark dan aku pergi ambik bas.
Lagi jimat dan cepat dan tak penat.
Masa dari carpark lagi aku dah aim nak terus tidur dalam bas.
Sedap ni.
Sedap tidur.
Aku masuk bas tengok free seating.
Semua tempat dah full kecuali sebelah lelaki yang muka macam busuk dengan sebelah Auntie India.
Opkos la aku pilih auntie india kaaan?
Melepet je aku tengok auntie tu duduk.
Pandang aku pun tak.
Sombong-sombong nanti masuk lombong autie.
Tak baik tauuuu.

Sebelum tido aku mesej-mesej la kejap dengan Tsumabuki Satoshi.
muamuamua.
Korang kenal tak siapa?
Kalau tak kenal pergi Google.
Kalu nak tanya pasal Iphone pon Google jugak.
Jangan tanya aku.
Ghimas aku nak jawab.

Lepas settle mesej.
Aku pun setting cara tidur.
Tidur dalam bas,gaya mesti ade bai.
Jangan main tidur je.
Kau bukan tidur sorang-sorang dalam bilik kau.
Kalau dalam bas ko mesti tidur gaya macho.
Mesti mantain.
So,
Aku tupang kepala pakai tangan lepas tu jari dekat dahi.
Hensem betul.

Tak macam pakcik seat sebelah aku tu.
Smart kemain,
Tapi bila tidur kepala menari-nari.
Kadang-kadang tersentak macam kena eletrik.
Geli hati mak noook,melihat telatah kepala pakcik iteeeww.

Tapi yang aku sakit hati,
Pehal tiap kali aku nak telelap je ada bayang Logan Lerman datang kat aku?
Baru nak lena je dia datang.
Lena je datang.
*kauorang pena kena tak?Macam terigau-igau?*

Semak ah.
Semak.
Last-last sampai ke CM aku tak tidur.
Terpaksa mengadap auntie melepet dengan uncle tidur kepala menari.
Urggh.

1 ulasan:

ainee cumi2 berkata...

uncle kepala menari tu mesti buat u gelak kecil dalam hati kan?
hiburan tu! mana nak dapat..