20100504

Ada Banyak.


Aku ada banyak benda nak cerita sampai tak larat nak taip.
Aku ada banyak gambar nak share sampai tak larat nak upload.
Aku ada banyak aktiviti sampai takde masa nak rest.
Aku ada banyak kerja sampai cuti pun takdak.
Aku ada banyak benda nak pikir sampai emosi asyik berbaur.
Aku ada banyak benda nak beli sampai utang pun lupa nak bayar.
Aku ada banyak rasa marah dan tak puas hati sampai hari-hari rasa nak maki.
Aku ada banyak rasa give up sampai nak berhenti kerja tapi tak dapat.
urghhh.
Aku ada banyak benda lagi yang aku nak.
Tapi,
Sekarang aku ada banyak ngantuk so kena tidur.
Hik.


5 ulasan:

iQBaL HaSBuLLaH berkata...

ingatkan blog ni lak yang g sabah melancong..
rupanya ada ja kat juaseh 2..
hahahaha

mr and mrs sapic berkata...

g london jom...

syime hebat berkata...

i ade byk gf..

Miss ... berkata...

croc ko? cun siot

Pije. berkata...

ibal : haaaa.dah balik dah.jiwa je tetinggal di sana.cinta tak pasti plak.hahah

yanti : jum.kau bayau!

syime :ooo.i mmg da tau,pc 3.laptop 4 tu ah gf u kan?hahah

miss : cun ke?mcm aku?hahaha thanks