20100623

Emo 1.

Seriously.
Wa penat.
Mental penat.
Emosi penat.
Fizikal lagi penat.

Kerja pun macam pundek.
Huru hara.
Kecoh sangat dengan target lu macam lah sebelum ni target lu high semua.
Tak payah nak jadi monkey sangat lah.

Wa nak cuti.
Tapi kena kerja jugak.
Sial.

Kepada lu yang siapa-siapa je lah.
Tahniah lah atas apa-apa je pun dan jangan datang dalam idup wa lagi tak kira bila-bila pun.
Wa tak minat.


Setan.

4 ulasan:

aina hazuani berkata...

ish ish ish

syafiqxsaifullah berkata...

lu kena tahu.
bukan lu sorg saja yg xsuka jadi hamba korporat

Miss ... berkata...

wooo mmg emo weh hehe

chaon berkata...

aku jadi hamba abdi 3 bulan sblm jadi permanent staff.hari2 aku mcm celaka.