20100614

Hai.
Hari itu aku pergi tengok Lagenda budak setan.
Seriusly cerita tu laju kemain.
Tak sempat nak feel-feel dah Kasyah kena pergi kampung hulu mana tah. Pastu aku tak suka la ayu lepas eksiden tu.Tak berapa nak kena.
Tapi yang penting Lisa Surihani memang cun weh.
*Down kejap.*

Dulu seingat aku,aku baca novel tu masa aku form 3. Nak PMR masa tu. Aku patotnya cover 9 subjek penting tapi aku lebih pentingkan novel. Memang hawau wa kata lu.
Masa tu aku sekolah agama.
Gila teruja nak abeskan, aku start baca nonstop sampai ponteng prep dan ponteng pegi surau.
Bila da ponteng surau tu kau faham-faham je lah kan.
Makan aku ponteng tak eh?
Dah lupa lah.
Yang penting novel dia memang terbaik.
Aku pergi popular aritu nak carik balik novel tu.
Tapi tak jumpa lah.
Ada sesiapa boleh carikkan tak?nanti aku bank in duit. Please bai.
Sumpah nak novel tu.


Lagi satu,
Macho la farid kamil jadi kasyah.
Dah la talented amik gambar ayu sume cun-cun.
Aku ni memang kuat terpengaruh.
Jadi balik dari wayang aritu aku dah tukar nama.

Sekarang sila panggil aku Kajah.
Aku anti lelaki sebab masa kecil aku selalu kena buli.
Eh tak.Aku yang buli lelaki.
Aku juga talented dalam photography.
Eh tak.Hancur tapi memang minat.

Ok lah.
Kajah gerak dulu.
Jumpa lain hari.
Kajah baru beli lampu denyar untuk fhafa.
Sekarang tgh eXplore.
Lain hari kajah tunjuk hasil.

Bai.

2 ulasan:

El Moe de la Rocha berkata...

my housemates semua kecewa tgk filem tu masa premier screening. boleh katakan most of the time audience gelak kaw2 tgk citer tu.

rasa mcm untung juga tak pegi. :D

kakya. berkata...

kajah?kakya pon tepengaruh.bahaha