20100726

Aksi Rare.


Kinana adalah,
seorang budak yang memang hyper.
Yang mana kalau nampak pintu terbuka,dia akan lesap keluar.
Sama seperti kelajuan cahaya.
Oh tidak.
Lebih dari kelajuan cahaya.

Kinana juga,
Pantang melihat barang-barang yang tersusun rapi.
Dia alergik dengan barang tersusun,
maka dengan kelajuan melebihi kelajuan cahaya tadi dia akan meruntun semua barang dan membuat sepah dengan muka paling tak bersalah.

Kinana juga,
sangat rajin dan memang tak boleh duduk diam.
Kerajinan dia melebihi kerajinan bibik-bibik yang berhasrat gaji akan dinaikkan jika rajin.
Pendek kata memang jarang lah nak nampak atau jumpa dia duduk setempat dan tekun pada satu perkara.

Kalau adik dia nangis,
dia lah orang pertama yang akan datang dan menepuk adik dengan penuh kasih sayang.

"Buk.Bukk.Pukkk!"

*Tepuk dengan kasih sayang beserta bunyi yang makin lama makin kuat.Memang kuat*

Tapi malam ni tadi aku dapat rakam aksi luar biasa.
Aksi ni memang rare.
Kalau kauorang pernah jumpa kinana in person.
Mesti kauorang rasa kagum gila sebab dapat tengok kinana dalam keadaan macam ni.
Rare ni weh.
Ahahah.
Jum layan.
Eh.Tapi mula-mula.Jum berdoa supaya line internet kauorang tak kaput.
Kalau line internet kaput sakit hati sial nak tunggu video loading.
Okay dah doa?
Jum!

Zassssssssssssss!



Kagum taaaak?
Hebat jugak penangan upin dan ipin ni.
hahah. :B



8 ulasan:

fiqOo berkata...

haha.
comelnyaaaaa.
lain dari description pasal kinana masa awal2 tuh. haha.
:D

SZ berkata...

comel nya.
nama pon comel je kinana..


kim salam budak comel itu.
:)

Si Gedung Gedang berkata...

haha sumpah comel.
xnak kalah tu nak jugak bukak mata. ngaww~

daLYaLaMHa berkata...

comelll nyer.ksian dia da ngantok!

butterflyana berkata...

kasi cubitt pipi dia jah.

geram!

Ainee Cumi berkata...

comelnya kinana ni.. punya sanggup tahan ngantok tu..kalau budak lain dah lama tertidur da

Pije. berkata...

Fiqo : ahaha.tulah.berlainan betok.ajaib.hahah

Sz : comel kan nama kinana tu.aku pun rasa camtu. Dah kem slm.kinana kata mah.maaah.hik

Put : dia ni ego sket.taknak kalah.ikot sape tah.haha

Dalyalamha : kesian kan?tapi sukaaa!

Yana : hari2 pun aku cubit.

Ainee sotong : handal kan anak buah i.hehe

DUanDEne berkata...

kak ijah... haha.kental gler nana..