20100829

Kek Sebelah,Tapi Sayang Penuh. : )

Pada 26 ogos hari yang lepas, kakya ,
Salah seorang kawan kesayangan i telah menyambut hari lahir ke 45.
Eh?
Silap-silap.
Hari lahir yang ke 23!
Umur yang sudah sesuai untuk carik bakal suami.
So?
Bile lagi kakya?
Hik.
So we all ada berbuka bersama yang dipayung oleh kakya dan ada
jugak belikan kakya cake harijadi.
Jum tengok gambar!









Selamat hari lahir kakya.
Semoga kita akan berkawan sampai bila-bila.
Walaupun kita ada bengang-bengang,tacing-tacing antara satu sama lain.
Tapi kita sayang kakya tau.
Sedangkan lidah lagi tergigit.Inikan pulak kita yang kuat makan ni.
Dah berapa kali berdarah dah.
Semoga sentiasa masyuk dan happy.
Semoga cepat dapat jodoh yang baik-baik dan boleh usaha untuk dapat bayi idaman.
SAYANG KAKYA!
Sayang JUJU,YINA,JIBAM,NONO,JANA jugak. :)

P/S :Oi kakya.Polis pun okay apa buat suami.Hik <3

6 ulasan:

inaaa. berkata...

tayang nye kat tayang2 kite nie <3

mish juju berkata...

wah ina ade mey

Nurul berkata...

bahahahah

inaaa. berkata...

ina yg buat kek tu setann!

Pije. berkata...

inaa : tayang awk jugak si katang!

juju : hikkk

nurul : kau capo lak ni?takleh log in betul ko?

inaa : kau ingat ni pesbuk nak komen bekali2?ado?

roxaneroxia berkata...

tayang tayang2 sumee.. <3