20110206

Electric Feels.

Hari ini cuti.
Aku duduk rumah je menjalar dengan momma.
Pukul 5 petang macam tu baru aku bangun dari tilam dan mandi.
Lemau kemain.
Hari ini dalam sejarah aku dah updated banyak status kalau nak banding selama aku main Facebook ni.
Gila produktif.
Kau tengok sikit aku listkan carta status hari ini.

  • Taurus dont play the game.They change the game.
  • Sudah sebati dengan tilam.
  • Rambut dah kurang kembang.Rasa nak curl balik kasi kembang.
  • Lapar dah berkali-kali mandi sekali pon belum.Cun.
  • Akhirnya berjaya melawan malas.Dah siap MANDI.
  • Do you know where your heart is, do you think you can find it?
  • I want to live happily ever after. ♥
  • Hensem sangat Dollah Hapak kat astro prima ni.haha.


Lapan wei.
Ada lapan status untuk hari ini.
Aku tak tau lah kauorang tapi bagi aku satu hari ada banyak status macam mak ai.
Gila bosan budak ni takde kerja ke apa?
Namun.
Seronok rupanya update status bebanyak ni.

Oh ya.
Semalam aku pergi melaka.
Lepas kerja aku terus pergi sana.
Aku suka unplanned journey.
Rasa alive.
Ada gambar favourite nak kongsi ni.
Tengok ahh.





Macam Padaiyappa kan?

Angin tiup rambut giteww.

Ni gambar favourite aku sebab aku rasa aku nampak lawa.
Kau rasa lawa tak?kahkahkah


Sebenarnya.
Aku pergi melaka sebab pergi ambik mamat baju kuning tu.
Dia nak balik KL.
Tiket bas awal semua abes.
Semua yang tinggal tiket petang je.
Jadi tanpa berfikir panjang aku terus pergi melaka ambik dia.

Kejam wei.
Dia kata dia nak tempeleng aku.
Bak datang tempeleng ha.

P/S : Err..Er..Wei macamana nak post youtube video kat blog ha?Aku tak reti la.Penat try tak menjadi pon.Tolong please help?



8 ulasan:

Drunbella Khoo berkata...

cececece.
p amek menyimie eh.
:p

syime hebat berkata...

bak dtg padayappa! hahaha.. TQ!

aDDy berkata...

besik..

kat youtube ada perkataan embbed..
kopipes je..

Ainee Cumi berkata...

COmel! Comel! Saya rasa awak comel macam mana posing pun. Hehehhe!!

babe, boleh ahh suka suka hati jalan kalau kocek penuh je. Ni mesti kocek awak penuh sentiasa ni. Jeles ahh camni

kidin berkata...

buek akaun youtube. lopeh tu upload an kek youtube. dah upload poie pilih edit post. tokan button insert video. pilih my youtube videos. nanti di tunjuk semuo video yg kau dah upload. pilih la mano yang kau nak

en.sani berkata...

utube tu tgk gak ade yg xde embbed...kdg2 khurafat gak utube ni

mish juju berkata...

cantik la jam tu hik

Tanpa Nama berkata...

Smile with shining teeth lagi lawoo ah awak :D