20110216

Sesikit.



Aku ni nampak je kuat.
Tapi sebenarnya confident level aku agak kurang.
Aku tak suka dibagi promises dan aku tak suka bagi orang promises.
Aku takot in future if something happen,
All the promises will haunting back.
Aku tak suka fight sebab aku tak confident aku akan menang.
Kalaupun aku tahu aku boleh menang,aku takkan fight.

Hari ini aku ada interview.
Still under Maxis but up sikit dari sekarang.
Boleh kata macam naik pangkat lah.
Yeke naik pangkat?
kahkahkahkah
Seriously,
I want this job for my improvement in career and self satifaction.
Semoga aku berjaya.
Boleh?
haha.
Okaylah nak pergi mandi berdandan.
:p



Eh.sebelum blah dengar ler lagu ni.
Lagu ni tak ada kena mengena pun.
But aku macam dah suka pulak.
Dulu aku tak suka wei.
Paan lah ni pergi bagi link.
Wah sikit-sikit paan,asik-asik paan je dalam entry sejak akhir-akhir ni dah kenapa?

*Aku ni kan baru pandai post youtube kat blog jadi semua lagu aku nak paste kat sini.
Kau ampunkan lah aku ye.Jangan meluat pulak.Benda baru mesti lah excited lebih.Har har har.*



BABOOOOOOII.

1 ulasan:

mish juju berkata...

sesikit paan huh