20110622

RandomGua #1

.


1. Aku suka nasi lemak.

2. Pantang kalau time balik keje aku sampai tapi ada sebab yang tak "munasabah" buat aku tak boleh balik terus. #karatemeja

3. Baran tapi aku cepat sejuk. Buat la palat besar mana pun dengan aku,in the end aku still boleh accept kau lagi. Silap2 kau yang tak abes baran lagieven yang puncanya engkau sendiri. #pengalaman penulis

4. Aku tak cari lelaki yang boleh sara aku, aku cari yang faham aku.

5. Aku sayang mak aku. Norriah Md Zin, gua memang degil dan agak kurang ajar, tapi gua sayang dengan lu dunia akhirat.

6. Aku tak suka berancang.

7. Aku ada masalah dengan level of confident aku. Kau puji aku bejuta kali pun belum tentu aku percaya, tapi aku boleh paksa kemampuan aku.

8. Aku jarang cakap atau menyampuk bila adik beradik aku cakap pasal arwah abah, tapi aku rindu abah.

9. Sekarang aku dah balik sebab aku pening dan emosi tak berapa baik. Bos bagi aku balik.
Aku sayang kau bro. #pelukviafantasy

10. Sekarang aku nak tido, dan duit aku tinggal seratus setengah. Gaji lagi 4 hari.
Aku harap aku bangun tido ni dah masuk 26 haribulan.


.

Berenti stalk aku. Aku takde ape yang special. Bila aku kata takde, aku betul-betul maksudkan.
Bai.


.

3 ulasan:

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

stalk tu ditujukan ke arah wa ke?

izatieunos berkata...

tapi saya tetap suke stalk awak.informer saya pun suke je cite psl awak. ;)

Drunbella Khoo berkata...

jay.. jay..
hihihi.
^;^