20110921

Mengapa bah?

Rakan sediva merangkap rakan sesama artis.
Kesah habes?



Esok aku,Julia dengan Rozana akan bercuti ke sabah.
Tak sabar nak pergi sabah.
Tak sabar nak kemain.
Kitorang pergi sana sebab nak makan seafood je.
Ayat macam bongkak tak?
Kahkahkah.


4 ulasan:

Pekerja Kontrak berkata...

jangan salah pilih seafood.... kang mahal plak.... hehehehehe... anyway if u need an assistant aku ada kat sabah ni....

Pije. berkata...

Realyy? Kau duduk sana ke? Hihihihi aku pergi kk je. Sampai sabtu!

Pekerja Kontrak berkata...

haah.... memang kat kk la tinggal... agak nya aku dah lambat balas komen ko ni....

Shahrul Tanaka Safeai berkata...

ceh jauh betul berjalan semata-mata nak makan seafood.